...:... HOME ....:.... AVAILABLE ....:.... SOLD ....:....

Follower

Koleksi novel dari rak buku sendiri yg ingin dilepaskan. Kebanyakan novel masih kelihatan seperti baru. Tak semua novel sempat saya update dlm blog ni... untuk pertanyaan/order sila email saya ke mynovelterpakai@gmail.com Bagi memudahkan semua saya tlh sediakan senarai semua novel yg ada di dlm blog ini, mengikut status Available dan Sold.

Jumaat, 19 Disember 2014

Home »»Senarai Novel Terkini - Available

Senarai Novel Terkini - Available

CARA MUDAH UNTUK ORDER NOVEL
SMS / WHATSAPP KE 019 345 3649

NOVEL TERPAKAI  (AVAILABLE)

Seandainya Kau Ada  - Kamsiah Abu - RM15
Suamiku Encik Sotong - RM20
Rindu Awak 200% - Liyana Zahim - 593 m/s - RM18
Andartu Comel - Ainon Zaini - RM17
Calon Menantu Mama - Amiza Anaz - 592 m/s - RM18
Suatu Penantian - Antasya Balkis - Kaki Novel - RM16
Kau Laksana Bulan - Aina Emir - Karnadya - RM15
Matahariku - Aina Emir - KarnaDya - RM15
Seindah Pelangi Cinta - Mina Mahanie (BMM) - RM15
Sutera Kasih - Sirhan Ansari - Alaf21 - RM12
Semanis Kasih - Sazlina Sulaiman - NHF Media - RM16
Semarak Cinta - Imaru - NSCR - RM13
Kau tetap Dihatiku - Jamilah Ahmad - CESB - RM14

SOLD OUT

Rimbunan Kasih - Saffiya Azaham - RM15
Tanpamu Disisi - Puteri Andalas - Kaki Novel - RM13
Fantasia Romantika - Rio Hermawan - Alaf21 - RM7
Kasih Bersulam Cinta - Rozita Abd. Wahab - Alaf21 - RM14
Kasih Antara Kita - Aleya Aneesa - Alaf21 - RM15
Pandora Buat Insyirah - Anis Ayuni - 603 m/s - RM19

Cinta Hati Kita - H.M. Tuah Iskandar - Alaf21 - RM15
Cik Blur dan Encik Ikhlas - Airisz - 481 m/s - RM15
Asam Pedas Untuk Dia - Nureen Mirza - 528 m/s - RM17
Meh Sandar Pada Aku - Aifa Batrisya - RM18
My Dear Mr. Dimple - Aifa Batrisya - RM18
Hopeless Romantik - Shamien A. Basit - 628 m/s - RM19
Menantu Pilihan Bapak - Sarnia Yahya - 654 m/s - RM17

Dia.. Cinta Yang Kucari - Rehan Makhtar - RM19

Eksperimen Cinta - Anjell - 843 m/s - RM22
Kasihku Di sini - Roff Izyanti - RM14
L.U.T.H Lamaran Untuk Teman Hati - Wawa Taufik - 533 m/s - RM17 
Inikah Cinta - H.M. Tuah Iskandar - Alaf21 -RM13
Dekat Di Hati - Eyman Hykal - Alaf21 - RM13
Suami Tak Kuhadap - Rehan Makhtar - RM21
Megalomania 2 - Fatinilam Sari Ahmad - CESB - RM17
Atas Nama Kasih - Salina Ibrahim - CESB - RM14
Seindah Takdir Cinta - Kamsiah Abu - RM21
Kekasih Halal - Orkid Edyliyne - RM18
Biarlah YM Berbicara - Hanni Ramsul - Kaki Novel - RM15
Dia Hanya Untukku - Rozita Abd Wahab - Alaf21 - RM17
Entah Bila Bersemi (Auni Amauni) - FP - RM15
Ria Qistina - Bikash Nur Idris - Alaf21 - RM12
Tentang Dhiya - Syud - Jemari Seni - RM15
Seindah Gubahan Kasih - Mina Mahanie - Kaki Novel - RM13
Bila Hati Kata Sayang - Marissa - Karya Seni - RM14
Seredup Kasihmu - Nia Azalea - Alaf21 - RM15
Hati Yang Terusik - Nia Azalea - Alaf21 - RM15
Sedetik Cinta – Kreisya Reisya (Alaf21) - RM11
Mencari Cinta - Leeya Myra - Alaf21 - RM12
Arjuna Hati - Norzailina Nordin - Alaf21 - RM11

29 ulasan:

  1. kabus kasih still available ??? brape inc pos ? pm me at fb ( hanisah hyukjae )

    BalasPadam
  2. yang berfont merah tu maknanya aper?

    BalasPadam
  3. itu maksudnya yang baru upload info

    BalasPadam
  4. sis, sy nk meniti suratan.. bleh bg akaun no maybank?

    BalasPadam
  5. novel bini aku tomboy ke ada x?

    BalasPadam
  6. novel bini aku tomboy x de

    BalasPadam
  7. nak tanya buku aina emir - bunga2 kemboja & Buatmu Kekasih ada lagi tak?
    pm saya kat fb - Cik Yayu SF Hazwani

    thankz..

    BalasPadam
    Balasan
    1. novel bunga2 kemboja & Buatmu Kekasih masih ada lagi

      Padam
  8. jendela hati aisya sofea ada x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jendela hati aisya sofea x de stok

      Padam
  9. Aku by Sjuman Djaya ada tak ? teringin baca buku tu.

    BalasPadam
  10. ad x novel angin dingin dr utara???

    BalasPadam
    Balasan
    1. novel angin dingin dr utara already sold

      Padam
  11. novel jauh dari cinta ada tak?

    BalasPadam
  12. novel princess hasil karya bikash nur idris ade x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy ada novel princess email sy jika berminat maszael@yahoo.com

      Padam
  13. Novel hati yang terusik still ada x???

    BalasPadam
  14. novel gelora stil ada x ?

    BalasPadam
  15. tentang dhiya takde dah ke? tolong ada kan balik please.

    BalasPadam
  16. Novel kerana terpaksa aku relakan takde ehh???

    BalasPadam
  17. pypac x der eh? kalau ada email... nurizzah.hafiz@yahoo.com

    BalasPadam
  18. Princess
    Bikash Nur Idris

    Ada x..
    pls emel sy..
    rizaida84@yahoo.com.my

    BalasPadam
  19. Novel suatu penantian masih ada ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Novel suatu penantian masih ada.. nak order boleh email sy mynovelterpakai@gmail.com atau SMS/Wassap 0193453649

      Padam
  20. ada tak novel dugaan merindu keluaran rhythm tahun 2004 penulis faeshumi.....kalau ada tolong email saya dheviga_asha@yahoo.com

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails