...:... HOME ....:.... AVAILABLE ....:.... SOLD ....:....

Follower

Jual Novel Baru dan Terpakai (Condition : 9/10) PM/Wassap : 0103032760. Instagram : mynovelterpakai

Ahad, 3 Oktober 2010

Home »Tag Raya dari Shida

Tag Raya dari Shida

Terima kasih kepada Shida di atas kesudian berikan saya Tag Raya ni...  Sorry Shida lambat publish... bukan tak sudi, tapi sekarangni busy skit dengan keja... nak update blog pun x sempat lagi.. ramai yg dah tertanya-tanya senarai novel baru...

Sebagai penghargaan kepada sahabat blogku Shida hehe.... , sy cuba jugaklah jawab soalan2 yang dah disediakan tu.... kepada yang sy tag pun (x tau siapa lagi) jawab jugaklah soalan ni nanti ya ?

1. Kalau balik raye rumah sapekah yang anda akan balik?
Tahun ni balik raya rumah husband kat kedah.. hehe tapi tak leh lama... raya ke tiga dah balik ke Rawang.

2. Juadah apekah yang dihidangkan pada hari pertama Raya anda?
Macam-macam ada ... lemang + rendang tu dah mesti, Sup Tulang (Gear Box.. hehe) kemestian di hari raya rumah mertua....

3. Pakaian anda dipagi raye?    Baju Kurung... kena pakai sopan rumah mertua ... hehe

4. Anda pergi sembahyang raye tak?   Insyaallah...

5. Masa salam dan mohon maaf dgn mak ayah, ape yg anda cakap?
Mintak maaf.. dgn mintak halalkan makan minum

6. Brape byk duit raye yg anda selalu dapat?   Mana dapat dah......

7. Ape tema baju raye korang tahun ni?  Colour Pink... hehe. boleh gitu....

8. Ape perkara yg korang suke mase hari raye?    Makan-makan

9. Siapa insan yg anda ingin mintak maaf sgt? Kenape?
Husband..Mak...... Mak &Pak Mertua... Kenapa ? Mestilah ... mrk mesti diutamakan dulu

10. Klu nk RAYA AWARD'S, kenelah tag kawan2 kamu juge..senaraikan
Adeh sape nak ku senaraikan ya... ok kepada sape yang sudi

Dengan ini juga saya akan tag :

1. Shida Anwar
2. saL.adyZa
3. Salmia
4. Ziera

TQ semua....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails